Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
halina manka Tomek Małecki John John (2448 niezalogowanych)
15 Postów
beata podsiad
(iszczykwa)
Wiking
Dla chcacych pomoc - wielkie dzieki . Dla nudzacych sie i potrzebujacych wiecej informacji o moim kalectwie dodam ze nie mieszkam w sandviku Jade z Mosjoen / PROPONUJE SPRAWDEZIC GDZIE LEZY TA MIEJSCOWOSC I ILE GODZIN JEDZIE SIE STAMTAD SAMOCHODEM / z pewnych powodów musze dojechac do Sandviku a potem dalej na lotnisko bede po kilkunastu godzinach jazdy w obcym miescie i wasze informacjie sa mi bardzo pomocne. Byc moze ze nie bede miala rowniez za duzo czasu wiec jeszcze raz wielie dzieki . Dbajacych o moj rozwój intelektualny i fizyczny pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
niektore kaleki probuja forumowicze wyeliminowac.ale szczegolnie te brzydsze sie mocno trzymaja... a jak ktos nie wie jak trafic na dworzec to pyta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brzydsze

mocno sie 3maja

bo te ladniejsze,jakies takie slabosilne...

p/s:
jak ktos nie wie jak trafic na dworzec,to niech nigdzie nie jedzie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
amen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
beata podsiad
(iszczykwa)
Wiking
a jak ktos nie ma nic madrego do powiedzenia to niech szlifuje jezyk polski
bo jak juz trafi bez problemu na dworzec i dojedzie do Polski to mu sie niewątpliwie to przyda.

yzia i inni dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...zapomnialas

o buziaczkach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
D K
(aniol_z_agh)
Wiking
to jak juz sie toczy inteligentna rozmowa na temat dojazdow na lotnisko to i ja zapytam o przystanek Torp Exspressen w Asker . Znalazlem na trafikanten ze jest to Hangaloka czyli by wychodzilo na drammensvn naprzeciwko stadionu Asker.?? Jedzze codziennie E 18 wiec musze po pracy sprawdzic ale jak juz ktos jechal i wie dokladnie gdzie jest przystanek to dzieki za podpowiedz na stronie Torp Expressen niestety takiej informacji nie znalazlem .. moze zle szukam..

Dla ''rugaczy" mam info : lecialem lub musialem dojechac na lotnisko do Katowic,Wroclawia,Munich,Dusseldorfu,Dortmundu,Frankfurtu,Berlina,Drezna,Pragi,Amsterdamu,Eindhoven,Moskwy,Czerepowca,Stambulu,Izmiru,Szangaju,Pekinu,Rio de Janeiro,Sau Paulo ale na Torp jade pierwszy raz wiec jakby ktos potrzebowal pomocy odnosnie tych lotnisk to sluze pomoca .

z gory dzieki za pomoc , pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz Ścisły
(Marniusz)
Początkujący
Jak wejdziesz na stronę Torp Expressen to na dole jest trasa z przystankami rozpisana. Klikasz na miejsce
które cię interesuje (Asker) i otwiera się mapa z lokalizacją.
kart.gulesider.no/m/pKdfl

p.s: Też nigdy na Torp nie jechałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
D K
(aniol_z_agh)
Wiking
dzieki Typowalem ten przystanek,bo innego na hangaloka niema pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
brzydal napisał:
[quote]...i

tak oto

forumowi pomagacze

stworzyli kolejna kaleke zyciowa...[/quowiem ale nie powiem.....
mam ale nie dam......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok